Gevel panelen

Vrijheid van vorm - Reproductie - Lichtgewicht - Brandwerend
Panelen - Appartementen Nijmegen Voor dit renovatieproject in Nijmegen zijn de ... Panelen - Kerk met 'travertin' look De kerk in Dobieszowice is onlangs gerenoveerd met ... Gevel - Hotel Johannesburg ... Plafond elementen van A1 Panelen - Protea Place Protea Place is gerealiseerd door Paragon ... Tegels - Hotel Istanbul In de Turkse stad Istanbul "the Sultanahmet area" ... Panelen - Ahoy Rotterdam Ahoy Rotterdam, ons grootste ... Kolompanelen Verbluffende ... Plafond - Mahler Het Mahler4 kantoor gebouw is onderdeel van een ... Gevel - Hotel Istanbul In de Turkse stad Istanbul "the Sultanahmet area" ... Fly-over - BeConcrete De fly-over in Amersfoort is gemaakt door de van ... Monumentale gevel - Kalverstraat Amsterdam Panelen - City of Arabia Dubai ... Panelen Panelen in verschillende aantrekkelijke ... Bà Nà Hills - French Village 'French Village' in bergen van Da Nang. Aan de ... Winkelcentrum - Kolommen ...

 

Gevel panelen worden vaak gemaakt met A1.

De belangrijkste voordelen zijn:

- Vrijheid van vorm. Omdat A1 gelamineerd of gespoten wordt is er geen beperking aan de uiteindelijke vorm. Recht, gebogen of zelfs in meerdere dimensies gebogen is allemaal mogelijk.

- Door het gebruik van (silicone) mallen kan iedere structuur van de gevel gemaakt worden.

- Creëer je eigen uitstraling. A1 kan worden gekleurd, gemengd met vulstoffen zoals gekleurd zand of worden geverfd. Dit geeft veel mogelijkheden om aan je uiteindelijke eigen uitstraling.

- Een lichtgewicht product door de mogelijkheid om A1 triaxiaal glasweefsel te gebruiken als versterkingsmateriaal. Vier lagen van ons triaxiaal glasweefsel zijn al voldoende om sterke en lichtgewicht elementen te produceren met een dikte van minder dan 1 cm. Een extra voordeel tijdens transport en opslag.

- Reproduceren van een gevel is eenvoudig door het gebruik van (silicone) mallen.

- Door de beperkte investering in gereedschappen is A1 uitstekend geschikt voor de producties van beperkte oplagen.

- Gevels gemaakt met A1 zijn brandveilig. A1 LP01 heeft de veilige brandklasse B. De classificatie voor rook productie is s1 en voor brandende druppels d0.


Ook het werken met A1 voor gevels biedt een aantal belangrijke voordelen omdat A1:

- is op waterbasis en dus veilig om mee te werken. Er is geen speciaal gereedschap nodig om te werken met A1 en uw eigen werkruimte is voldoende. U zult verrast staan hoe eenvoudig het is om met A1 te werken.

- korte uithardingstijd. Na 20 minuten begint A1 uit te harden en na één uur is het mogelijk om de het A1 product uit de mal te halen. Indien nodig zijn additieven beschikbaar om de uithardingsproces te vertragen waardoor u meer tijd heeft voor het productieproces.

- hecht zich uitstekend op verschillende soorten materialen die hierdoor bekleed kunnen worden met A1. Hout, EPS (piepschuim) en PU schuim zijn de meest gebruikte materialen maar andere materialen zijn ook mogelijk. A1 in combinatie met deze materialen zorgt voor lichtgewicht gevels.