A1 Plaster

Natuurlijke uitstraling - Gemakkelijk in gebruik - Snelle droogtijd
Badkamermuur Met Plaster Finish creëer je een gladde en ... A1 Plaster A1 Plaster is een ...

 

A1 Plaster is een hoogwaardige naadloze wandafwerking voor in huis, op kantoor en zelfs in badkamers. A1 Plaster is verkrijgbaar in verschillende kleuren en door A1 Plaster in verschillende lagen aan te brengen, kunnen bijzondere kleurstellingen, kleurnuances en effecten gerealiseerd worden. Dit geeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Na het aanbrengen wordt A1 Plaster geschuurd en voorzien van de bijhorende A1 Sealer zodat het een zijdeglans of matte uitstraling krijgt.
 
A1 Plaster is eenvoudig te verwerken en hardt snel uit. Afhankelijk van ondergrond, oppervlakte en gewenste uitvoering kan tot 10 m2 per dag compleet worden afgewerkt. Door de unieke eigenschappen van de materialen is A1 Plaster krimpvrij en spanningsarm. 
 
A1 Plaster wordt met de hand en in dunne lagen (1 à 2 mm) aangebracht waardoor het verbruik tot een minimum wordt beperkt. Grotere oppervlakken zijn geen probleem en is een naadloze afwerking zonder vervelende overgangen mogelijk. A1 Plaster is uitermate geschikt om oude sierpleisters, tegels, kalkzandsteen elementen en beton te voorzien van een mooie uitstraling.
 
A1 Plaster is verkrijgbaar vanaf 10m2 en kan door ons voor u op kleur worden gemengd.
 
Download hier de Instructie Sheet van A1 Plaster.